Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

Onze Troeven


 

 


Onder het motto 'elke reis een unieke ervaring' staat Begonia Tours garant voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding waarbij u zorgeloos de mooiste plekjes binnen Europa ontdekt. U reist in groep met de autocar of het vliegtuig en wordt begeleid door een gespecialiseerde Nederlandstalige reisleider. Dankzij onze goede samenwerking met de luchtvaartmaatschappijen, hotels, verzekeringsmaatschappijen en andere leveranciers ontvangt u een kwalitatief hoogstaande reis tegen een onklopbare prijs. Als echte wereldreizigers hebben onze reisleiders zich gedurende vele jaren verdiept in de cultuur en gewoonten van de landen die u bezoekt. Hun grondige kennis van de reisprogramma’s laten niemand ongeboeid. In ons gevarieerd aanbod maakt iedereen met vakantiekriebels gemakkelijk zijn keuze. Zo wordt niemand vergeten.

Geniet van onze vernieuwde website!
Binnenkort kan u hier ook uw reis boeken!
Voorlopig kan dit enkel via uw vertrouwde reisagent die trouwens steeds voor u klaar staat en u altijd met raad en daad zal bijstaan.

Onze aanbiedingen

Londen & Windsor - 3 dagen

Traditie en trendy gaan er hand in hand

 
London, the place to be … want eenmaal de wereldstad bezocht, keert u zeker terug. Bij het binnenrijden van de hoofdstad, wordt u getroffen door de immense afmetingen en eerbiedwaardige ouderdom van monumenten. Of u nu houdt van heerlijk kuieren door de winkelstraten of gewoon een liefhebber bent van culturele bezienswaardigheden: u beleeft er ongetwijfeld de tijd van uw leven. Geen enkele andere stad biedt zo veel gratis attracties. Kortom: Londen is uniek met haar dubbeldekkers, zwarte taxi’s, rode postbussen en historische telefooncellen.


Reis bekijken+
Bilbao & San Sebastian - 4 dagen

Grootse steden om van te smullen

 
Bilbao en San Sebastian, gelegen aan de Golf van Biskaje, zijn de twee belangrijkste steden van het Baskenland. San Sebastian heeft een prachtige ligging aan de voet van de Pyreneeën, dicht bij de Franse grens. Rond een beschutte baai, groeide de stad in de 19e eeuw uit tot een mondaine badplaats. Het moderne Guggenheim museum, een nieuwe metro, de Isozaki torens en het Palacio Euskalduna, maakten van Bilbao een moderne, artistieke stad waar u heerlijk kunt winkelen, musea inlopen en de grootste overdekte markt van Spanje kunt bezoeken. Over de pracht van het oude stadscentrum raakt u nauwelijks uitgepraat! Pintxos eten bij een heerlijk glas Txakoli is een feest op zich. Stap een van de gezellige 'sidrerias' binnen en ontdek tijdens deze citytrip wat deze steden zo speciaal maakt!


Reis bekijken+
Krakau - 4 dagen

Koninklijke charme van onschatbare waarde

 
Niet voor niets werd Krakau door het Unesco-werelderfgoed tot een van de historisch belangrijkste steden ter wereld uitgeroepen. Met haar uitgesproken zuiders temperament, is het zonder enige twijfel de mooiste stad van Polen en een magneet voor kunstenaars en filosofen. In het vrij compacte centrum is ieder gebouw een monument en stralen de mysterieuze steegjes een speciale aantrekkingskracht uit. In de wijk Kazimierz vindt u alles om aan het dagelijkse leven te ontsnappen. Deze charmante, kleurrijke, levendige en oude schatkist is een ware cocktail voor elke wereldreiziger!


Reis bekijken+
Noorse fjorden - 8 dagen
De beste manier om de Noorse Fjorden en Noorwegen te verkennen is een cruise. Vanaf het luxe schip geniet u van schitterende uitzichten op watervallen, gletsjers en fjorden. U bezoekt kleine pittoreske aanleghavens zoals Bergen, Ålesund en Geiranger en maakt uitstappen in de ongerepte berglandschappen. Een unieke ervaring die u niet mag missen!!
Reis bekijken+