Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

Onze Troeven


Onder het motto 'elke reis een unieke ervaring' staat Begonia Tours garant voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding waarbij u zorgeloos de mooiste plekjes binnen Europa ontdekt. U reist in groep met de autocar of het vliegtuig en wordt begeleid door een gespecialiseerde Nederlandstalige reisleider. Dankzij onze goede samenwerking met de luchtvaartmaatschappijen, hotels, verzekeringsmaatschappijen en andere leveranciers ontvangt u een kwalitatief hoogstaande reis tegen een onklopbare prijs. Als echte wereldreizigers hebben onze reisleiders zich gedurende vele jaren verdiept in de cultuur en gewoonten van de landen die u bezoekt. Hun grondige kennis van de reisprogramma’s laten niemand ongeboeid. In ons gevarieerd aanbod maakt iedereen met vakantiekriebels gemakkelijk zijn keuze. Zo wordt niemand vergeten.

Geniet van onze vernieuwde website!
Binnenkort kan u hier ook uw reis boeken!
Voorlopig kan dit enkel via uw vertrouwde reisagent die trouwens steeds voor u klaar staat en u altijd met raad en daad zal bijstaan.

Onze aanbiedingen

Parijs - 3 dagen

Grandeur met magische charme

 

Parijs is al eeuwen de stad van geestelijke verlichting, vernieuwing, durf, ambitie en van een bijna aan arrogantie grenzend zelfvertrouwen. Welke andere stad zou het aandurven om een moderne glazen piramide pontificaal voor een van haar beroemdste klassieke gebouwen – het Louvre – neer te zetten, in het vertrouwen dat tegenstellingen elkaar versterken? Maar Parijs is ook de stad van cultuur, stijl en mode, een toonbeeld van klasse en elegantie, bekoring, charme en levensvreugde. Grote schilders als Manet, Degas en Monet zagen Parijs dan ook als bron van inspiratie.

Reis bekijken+
De Cotswolds - 5 dagen

Heart of England... Top of the best!

 
Glooiende groene heuvels en lieflijke valleien, authentieke dorpjes met huisjes in gele kalksteen, rust en gezelligheid: allemaal ingrediënten van de idyllische Cotswolds in het westen van Engeland. Dit grootse aaneengesloten natuurgebied waar de Thames ontspringt, is een ‘Area of Outstanding Natural Beauty’. Elk plaatsje heeft zijn eigen karakter en charme. De combinatie van middeleeuwse dorpjes en wolstadjes, statige landhuizen en steile hellingen met weidse uitzichten, maken de Cotswolds tot een leuke vakantiebestemming.


Reis bekijken+
Het pure Westerwald & de romantische Rijnvallei - 4 dagen

De groene long van het natuurpark Rijn-Westerwald

 
Een goede vakantie ligt vaak dichterbij dan u denkt. Op nog geen 350 km van Brussel ligt de natuurpracht van het fraaie Westerwald. Ingebed in de groene uitgestrekte vlaktes en begrensd door de romantische Rijn in het westen, maakt het Natuurpark Rijn-Westerwald deel uit van de middelgebergteregio. Weldadige frisse lucht en ongerepte landschappen gaan hand in hand met vele bezienswaardigheden en mooie tradities. Een prachtige reis naar de zingende heuvels van het Westerwald.


Reis bekijken+
Dorset & Isle of Wight - 5 dagen

Area of Outstanding Natural Beauty

 
Zuidoost-Engeland is Engeland op zijn best: van Kent tot de adembenemende Dorset Heritage Coast en Isle of Wight. U vindt hier typische dorpjes, glooiende landschappen, imposante tuinen, dramatische kustlijnen, mondaine badplaatsen en historische steden. De kustlijn van Dorset is ruim 150 km lang en geniet wereldwijde bekendheid dankzij de prachtige geologie, de vele fossielen en de hoge kliffen waarin u 185 miljoen jaar geschiedenis ziet. Isle of Wight biedt zeldzame graslanden, mooie stranden en enkele goed verborgen schatten. Redenen genoeg om de regio te ontdekken en te beleven!


Reis bekijken+