Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

Onze aanbiedingen

Degustatie- en volkssportenroute in het gastvrij Poperinge - 2 dagen 2021

De couleur locale van de Westhoek

Op een ludieke manier genieten van de Westhoek is het doel van deze uitstap. We laten de IPad en smartphone even voor wat ze zijn en gaan voor gezelligheid en ambiance.

 

Twee dagen plezier en ambiance!

Reis bekijken+
Zeeuwse steden, klein van formaat groot in beleving - 3 dagen 2021

Zeeland op zijn best!

De veelzijdige provincie Zeeland bestaat uit een aantal schiereilanden die ooit losse eilanden waren. De eeuwenlange strijd tussen mens en water resulteerde in het Zeeland dat we vandaag kennen met zijn dijken, vlakke landschappen, mooie stranden, aangename stadjes en rustige dorpen en niet te vergeten het vele water. Al eeuwenlang leven de bewoners hier met de wind, het water en de eeuwige dreiging die dit alles met zich meebrengt. De ligging, de geschiedenis, het karakter, de cultuur en natuur van dit deel van Nederland is met niets vergelijkbaar.

Reis bekijken+
Van fietsbeleving naar fietsbeleving in gastvrij Limburg - 3 dagen 2021

Fietsen door de bomen en het water

De groenste provincie van Vlaanderen draagt haar natuur hoog in het vaandel. De indrukwekkende plekken en verborgen parels van Limburg ontdekken met de fiets, is de manier om jezelf op te laden in deze gastvrije provincie! Naast ontspannen, verrijk je jezelf met nieuwe ervaringen. Limburg heeft immers heel wat te bieden. Daar bovenop weet de heerlijke streekgastronomie je te verrassen!

 

Drie dagen, drie topbelevingen!

Reis bekijken+
De Veluwe & het Nationaal Park De Hoge Veluwe - 3 dagen 2020

Kleurige herfsttaferelen in de groene schatkamer van Nederland

Met maar liefst 90.000 ha bos, heide, vennen en stuifzand, moerassen, meren en rivieren, is de Veluwe in de provincie Gelderland een waar fiets- en wandelparadijs. Na de Waddenzee is deze regio het grootste natuurgebied van Nederland. Het 540 ha grote Nationaal Park De Hoge Veluwe is ontstaan in 1935 en wordt bevolkt door edelherten, reeën en moeflons, wilde zwijnen en veel kleine dieren, waaronder een aantal bedreigde soorten. Midden in het park ligt het beroemde Kröller-Müller Museum. Daar vindt u prachtige schilderijen van Matisse, van Gogh, Picasso, Mondriaan en Renoir. De bijhorende beeldentuin biedt een schitterende collectie sculpturen van onder meer Auguste Rodin, Henry Moore en Jean Dubuffet. Ideaal voor een rustig weekendje natuur tijdens het kleurrijkste seizoen van het jaar!

Reis bekijken+