Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

Onze Troeven

Onder het motto 'elke reis een unieke ervaring' staat Begonia Tours garant voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding waarbij u zorgeloos de mooiste plekjes binnen Europa ontdekt. U reist in groep met de autocar of het vliegtuig en wordt begeleid door een gespecialiseerde Nederlandstalige reisleider. Dankzij onze goede samenwerking met de luchtvaartmaatschappijen, hotels, verzekeringsmaatschappijen en andere leveranciers ontvangt u een kwalitatief hoogstaande reis tegen een onklopbare prijs. Als echte wereldreizigers hebben onze reisleiders zich gedurende vele jaren verdiept in de cultuur en gewoonten van de landen die u bezoekt. Hun grondige kennis van de reisprogramma’s laten niemand ongeboeid. In ons gevarieerd aanbod maakt iedereen met vakantiekriebels gemakkelijk zijn keuze. Zo wordt niemand vergeten.


Geniet van onze vernieuwde website!

Binnenkort kan u hier ook uw reis boeken!

Voorlopig kan dit enkel via uw vertrouwde reisagent die trouwens steeds

voor u klaar staat en u altijd met raad en daad zal bijstaan.

Onze aanbiedingen

Amsterdam - 3 dagen

Een bruisende stad met een historische en ongedwongen sfeer

 

De charme van Amsterdam met haar 165 grachten, 1281 bruggen, 70 rondvaartboten, 8 houten ophaalbruggen, 2500 woonboten, nachtleven en drijvende bloemenmarkt is wereldberoemd. Daarnaast biedt de stad tal van bezienswaardigheden, uitstekende winkelmogelijkheden en uiteenlopende tentoonstellingen in niet minder dan 50 musea. Amsterdam behoort tot de architectuurparels van Europa. Tijdens deze citytrip krijgt u de kans te proeven van deze betoverende metropool.

Reis bekijken+
Dresden, Leipzig, Potsdam & Berlijn - 8 dagen

Drie metropolen in het teken van kunst en cultuur

 
De Franse president Chirac zei ooit: “Dresden is het juweel van de Europese cultuur en dikwijls de inspiratiebron voor het creatieve potentieel van onze naties.” Een uitspraak die gedeeld wordt met de enthousiaste bezoekers van de kunst- en cultuurstad. Over Leipzig werd dan weer verteld door G. Lessing: “Ik kom naar Leipzig, een plaats waar men de hele wereld in het klein kan zien.” Berlijn, de groenste stad van Duitsland, is een verzameling van kleine gemeenten die in de loop der jaren samensmolten tot een wereldstad. Het is ook de stad van architectuur en cultuur en als het mekka van muziek, theater en dans hebben er al vele beroemdheden opgetreden. Deze drie steden ontvangen u met alle elegantie en charme die een stad rijk zou moeten zijn.


Reis bekijken+
Sicilië - 8 dagen

In de sporen van Vikings en Grieken

 
Sicilië vormt samen met de Eolische eilanden, de Egadische eilanden en nog enkele andere de gelijknamige regione. Het uitzicht wordt vooral bepaald door de grootste actieve vulkaan van Europa, de Etna. Er heerst een afwisselend landschap, van met koren bedekte heuvels tot ruige bergstreken en lange zandstranden. Door zijn positie in de Middellandse Zee, tussen Italië en Tunesië, is Sicilië een smeltkroes van culturen. Diverse volkeren hebben er in de loop der tijden hun sporen nagelaten. Romeinse tempels worden afgewisseld met Normandische kerken, die zelf naast indrukwekkende barokke paleizen staan. De Siciliaanse zon schijnt uitbundig, het lijkt hier altijd lente! Of, zoals Cicero zei: “Sicilië kent geen dag zonder zon.”


Reis bekijken+
Het Zwarte Woud - 5 dagen

Pure natuurbeleving!

 
In het zuidwesten van Duitsland, grenzend aan Frankrijk en Zwitserland, ligt het idyllische Zwarte Woud. De bergen met diepe kloven, uitgestrekte hoogvlaktes, frisgroene weideflanken, ondoordringbare naaldwouden, sprankelende meertjes, fleurige stadjes en typische boerderijen bezorgen deze streek een geheel eigen bekoring. Ook op cultureel vlak weet deze regio zich te onderscheiden van de omringende deelstaten. Naast de mooi versierde koekoeksklokken en traditionele klederdracht zijn de architectuur en taal sprekende voorbeelden van de eigenheid.


Reis bekijken+