Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

Onze aanbiedingen

Praag - 4 dagen

De gouden stad aan de Moldau

Aan de oever van de Moldau ligt Praag, met haar heel eigen charme. Het is een van de oudste steden van de wereld en wordt niet voor niets de ‘Gouden Stad’ genoemd. Het verguldsel aan de torenspitsen en gevels schittert als nergens anders, terwijl de warme kleur van het pleisterwerk bijdraagt tot de goudgele gloed van de stad in het zonlicht. Anderen bestempelen Praag als ‘stad met de honderden torens’. Er is een schat aan architectuur en de sfeer tussen de historische gebouwen maakt Praag uniek: middeleeuwse schilderachtige straten, afgewisseld met gotische en barokke kerken in een zekere euforie samengaand met jugendstil en Bauhaus. Het maakt niet uit wanneer u de bruisende stad bezoekt: Praag ziet er altijd sprookjesachtig uit.


Reis bekijken+
De Veluwe & het Nationaal Park De Hoge Veluwe - 3 dagen 2020

Kleurige herfsttaferelen in de groene schatkamer van Nederland

Met maar liefst 90.000 ha bos, heide, vennen en stuifzand, moerassen, meren en rivieren, is de Veluwe in de provincie Gelderland een waar fiets- en wandelparadijs. Na de Waddenzee is deze regio het grootste natuurgebied van Nederland. Het 540 ha grote Nationaal Park De Hoge Veluwe is ontstaan in 1935 en wordt bevolkt door edelherten, reeën en moeflons, wilde zwijnen en veel kleine dieren, waaronder een aantal bedreigde soorten. Midden in het park ligt het beroemde Kröller-Müller Museum. Daar vindt u prachtige schilderijen van Matisse, van Gogh, Picasso, Mondriaan en Renoir. De bijhorende beeldentuin biedt een schitterende collectie sculpturen van onder meer Auguste Rodin, Henry Moore en Jean Dubuffet. Ideaal voor een rustig weekendje natuur tijdens het kleurrijkste seizoen van het jaar!

Reis bekijken+
Friesland - 4 dagen 2020

The place to be

In 2010 werd Friesland uitgeroepen tot mooiste provincie van Nederland. Het landschap is er van een on-Hollandse weidsheid en de steden hebben een gezellige dorpse sfeer waar het aangenaam vertoeven is. Kerktorens en terpboerderijen steken boven het laagland uit. Friesland grenst aan de unieke Waddenzee en de natuur krijgt er alle ruimte! Kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen, er valt voor iedereen veel te beleven. Voor wie niet ver wil reizen en toch genieten van bijzondere natuurgebieden en pittoreske stadjes, is Friesland de geknipte vakantiebestemming.

Reis bekijken+