Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

Beste,

Sinds maart 2020 ziet ons leven er helemaal anders uit. De uitbraak van COVID-19 heeft een grote invloed op de genotssector, waar ‘reizen’ deel van uitmaakt. Toch blijkt de honger naar positief reisnieuws niet te stillen. Onze pakketreizen voor 2021 samenstellen, was dan ook een échte uitdaging.


In de huidige situatie moeten we soms kort op de bal spelen en snel kunnen schakelen op alle vlakken bij zowel verstrengde als versoepelde regeringsmaatregelen. We kiezen er dan ook voor om onze autocarreizen en kortbij trips extra in de kijker te zetten. Via onze website kun je ál onze pakketreizen raadplegen.


We kunnen ons voorstellen dat je het boeken van een reis nog niet ziet zitten, maar we garanderen je dat onze pakketreizen met zorg zijn uitgekiend en dat we jou en jouw reisgezelschap terug veilig naar huis brengen.
We hopen dat de grenzen snel weer opengaan en het vlieg- en vaarverkeer op gang komt, maar reizen in 2021 blijft ingewikkeld. Dat continu aanpassen maakt het moeilijk om echt naar iets uit te kijken. Maar geen plannen maken, is ook géén optie.


De coronacrisis zorgt voor onzekerheden op het vlak van vertrekdata en prijzen – dit met betrekking tot vliegreizen en reizen met een ferryovertocht. Om het boeken van je reis toch mogelijk te maken, werken we met een richtprijs en gaan we uit van hogere tarieven (dat is mogelijk de realiteit). We raden je aan onze website op regelmatige basis te raadplegen zodat je up-to-date blijft.
- Vertrekdata zijn onder voorbehoud: op welke dagen er de komende maanden vluchten zullen zijn, is momenteel onduidelijk. Daarom kunnen data wijzigen. Bij een ingrijpende wijziging kun je kosteloos annuleren.
- Prijzen zijn onder voorbehoud: de prijzen van vluchten en overtochten zijn momenteel niet gekend. Wie al geboekt heeft, zal op het moment van de exacte prijsberekening ingelicht worden over de definitieve basisprijs als deze verschilt van de oorspronkelijke richtprijs.
o Is de definitieve basisprijs hetzelfde als de voorlopige richtprijs, dan ontvang je geen extra bericht.
o Daalt de basisprijs na de definitieve berekening? Dan betalen we het verschil terug aan diegenen die al geboekt hebben.
o Stijgt de basisprijs na de definitieve berekening? Dan moet je niet bijbetalen als je al geboekt hebt aan een lagere basisprijs. Vroegboekers betalen dus niets extra en krijgen zo de best mogelijke prijs. Zoals steeds zijn er wel nog wijzigingen van taksen mogelijk tot 3 weken voor afreis. Dat kan zowel naar boven als naar beneden zijn.

Wordt het minimumaantal niet bereikt zo'n 5 weken tot maximum 21 dagen voor vertrek, dan kan Begonia Tours beslissen om de reis te annuleren. Het goede nieuws is dat je dan 5% korting krijgt als je inschrijft op een andere reis met vrije plaatsen.

Hopelijk tot snel op een van onze reizen! Samen van het leven genieten in 2021: dit hebben we dik verdiend!


Het Begonia Tour team

Onze aanbiedingen

Degustatie- en volkssportroute in het charmante Poperinge - 2 dagen

De couleur locale van de Westhoek

Op een ludieke manier genieten van de Westhoek is het doel van deze uitstap. We laten de IPad en smartphone even voor wat ze zijn en gaan voor gezelligheid en ambiance.

 

2 dagen plezier en ambiance!

Reis bekijken+
Authentiek Schotland - 9 dagen

Ongerept natuurschoon in een typisch Schotse sfeer!

De Schotse Hooglanden vormen een van de laatste wildernissen in Europa. Het ruige en afwisselende terrein van lochs, munro’s, beinns, sounds en glenns is een ware uitdaging. Elk seizoen biedt de Schotse natuur een uitzonderlijke mengeling van subtiele kleuren. En wat met de Schotten, wat maakt hen zo Schots? Er is de tartan, distel, Highland Games, haggis, doedelzak, cèilidh en er geldt de ‘Whisky Galore’-regel: whisky in overvloed. Schotland heeft iets dat bezoekers nergens anders ter wereld ervaren…


Reis bekijken+
Zeeuwse steden, klein van formaat groot in beleving - 3 dagen

Zeeland op zijn best!

De veelzijdige provincie Zeeland bestaat uit een aantal schiereilanden die ooit losse eilanden waren. De eeuwenlange strijd tussen mens en water resulteerde in het Zeeland dat we vandaag kennen met zijn dijken, vlakke landschappen, mooie stranden, aangename stadjes en rustige dorpen en niet te vergeten het vele water. Al eeuwenlang leven de bewoners hier met de wind, het water en de eeuwige dreiging die dit alles met zich meebrengt. De ligging, de geschiedenis, het karakter, de cultuur en natuur van dit deel van Nederland, is met niets vergelijkbaar.

Reis bekijken+
Van fietsbeleving naar fietsbeleving in gastvrij Limburg - 3 dagen

Fietsen door de bomen en het water

De indrukwekkende plekken en verborgen parels van Limburg ontdekken met de fiets, is de manier om jezelf op te laden in deze gastvrije provincie! Naast ontspannen, verrijk je jezelf met nieuwe ervaringen. Limburg heeft immers heel wat te bieden. Daar bovenop weet de heerlijke streekgastronomie je te verrassen!

 

3 dagen, 3 topbelevingen!

Reis bekijken+