Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

 Onze aanbiedingen

De Veluwe & het Nationaal Park De Hoge Veluwe - 3 dagen

Kleurige herfsttaferelen in de groene schatkamer van Nederland

Met maar liefst 90.000 ha bos, heide, vennen en stuifzand, moerassen, meren en rivieren, is de Veluwe in de provincie Gelderland een waar fiets- en wandelparadijs. Na de Waddenzee is deze regio het grootste natuurgebied van Nederland. Het 540 ha grote Nationaal Park De Hoge Veluwe is ontstaan in 1935 en wordt bevolkt door edelherten, reeën en moeflons, wilde zwijnen en veel kleine dieren, waaronder een aantal bedreigde soorten. Midden in het park ligt het beroemde Kröller-Müller Museum. Daar vindt u prachtige schilderijen van Matisse, van Gogh, Picasso, Mondriaan en Renoir. De bijhorende beeldentuin biedt een schitterende collectie sculpturen van onder meer Auguste Rodin, Henry Moore en Jean Dubuffet. Ideaal voor een rustig weekendje natuur tijdens het kleurrijkste seizoen van het jaar!

Reis bekijken+
Wonderful Wales - 8 dagen (gegarandeerde afreis)

De verborgen parel van het westen

Wales is het land van natuur en legenden, waar weidse groene heuvels, verborgen valleien en romantische stranden de geest verfrissen, waar historische kastelen uw verbeelding in vuur en vlam zetten en waar oude tovenaars draken en prinsen oproepen. De Welshman spreekt zijn eigen muzikale Keltische taal, en heeft zijn eigen opwindende cultuur, poëzie en zang, bekend als ‘eisteddfodau’. Het landschap is verrassend veelzijdig, met de machtige bergen van Snowdonia in het noorden, de rust van de meren in Midden-Wales en de weelderige valleien in het zuiden. Croeso y Cymru!


Reis bekijken+
Authentiek Schotland - 9 dagen

Ongerept natuurschoon in een typisch Schotse sfeer!

De Highlands in Schotland vormen een van de laatste wildernissen in Europa. Het ruige en afwisselende terrein van lochs, munro’s, beinns, sounds en glenns is een ware uitdaging. Elk seizoen biedt de Schotse natuur een uitzonderlijke mengeling van subtiele kleuren. En wat met de Schotten, wat maakt hen zo Schots? Er is de tartan, de distel, de Highland Games, de haggis, de doedelzak, de cèilidh en er geldt de ‘Whisky Galore’-regel: whisky in overvloed. Schotland heeft iets dat bezoekers nergens anders ter wereld kunnen ervaren…


Reis bekijken+
Berlijn - 4 dagen

Dynamisch en modern met sporen van het verleden

Berlijn is een stad van macht en vernedering, van geschiedenis en vernieuwing, van de geniaalste en de donkerste opvattingen die de 20e eeuw kenmerken. Na de val van de Muur in 1989 kreeg de stad een enorme impuls en schoten grootse architecturale projecten als paddenstoelen uit de grond. Die metamorfose ging zo snel dat op veel plaatsen de verdwenen Muur slechts met behulp van bordjes was te reconstrueren, maar voor de goede verstaander blijft de beladen geschiedenis overal herkenbaar. Berlijn is continue in beweging en blijft dan ook verrassen. De hipste stad van West-Europa is een stad van uitersten en een echte aanrader om te ontdekken en te beleven!


Reis bekijken+