Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

Onze Troeven

 

 

 

Onder het motto 'elke reis een unieke ervaring' staat Begonia Tours garant voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding waarbij u zorgeloos de mooiste plekjes binnen Europa ontdekt. U reist in groep met de autocar of het vliegtuig en wordt begeleid door een gespecialiseerde Nederlandstalige reisleider. Dankzij onze goede samenwerking met de luchtvaartmaatschappijen, hotels, verzekeringsmaatschappijen en andere leveranciers ontvangt u een kwalitatief hoogstaande reis tegen een onklopbare prijs. Als echte wereldreizigers hebben onze reisleiders zich gedurende vele jaren verdiept in de cultuur en gewoonten van de landen die u bezoekt. Hun grondige kennis van de reisprogramma’s laten niemand ongeboeid. In ons gevarieerd aanbod maakt iedereen met vakantiekriebels gemakkelijk zijn keuze. Zo wordt niemand vergeten.Onze aanbiedingen

Boedapest - 4 dagen

Nostalgie en nieuwe culturele horizonten

 

De hoofdstad van Hongarije ligt in het bekken van de Karpaten, aan weerskanten van de Donau. Het oude Boeda ligt op de westelijke oever, tegen de heuvels op. Het lager gelegen Pest met zijn brede boulevards, parlementsgebouw en theaters ligt op de oostelijke oever. Boedapest is niet alleen het bruisend hart van Hongarije, maar ook een van de mooiste en goedkoopste steden van Europa. Gezellige koffiehuizen, rijke architectuur en Unesco-werelderfgoed wisselen elkaar af. Neem daarbij de zwierige Hongaarse levensstijl en u hebt de perfecte citytrip in handen.


Reis bekijken+
Andalusië, het echte Spanje - 8 dagen (gegarandeerde afreis)

De schatkamer van de Spaanse kunst en cultuur

 

In het fascinerende Andalusië leert u het ‘echte Spanje’ kennen. Het is een regio vol tegenstellingen: besneeuwde bergtoppen rijzen uit boven woestijnen en stranden, Moorse paleizen staan zij aan zij met katholieke kerken, tegen de flanken van groene heuvels liggen talloze witte dorpjes gedrapeerd en tussen eindeloze olijfboomgaarden schuilen prachtige haciënda’s. Andalusië blijft elke bezoeker aangenaam verrassen, met haar uitzonderlijke bezienswaardigheden en indrukwekkend natuurschoon. 


Reis bekijken+
Wenen - 5 dagen

Keizerlijke praal in de elegante muziekstad

 
Er zijn weinig steden met een klassiekere uitstraling dan de elegante stad Wenen. Toch is deze metropool aan de Donau opvallend hip en trendy. Een indrukwekkend samenspel van barokke pracht, bloeiende kunst, traditionele koffiehuizen, fraaie parken, musea, grote componisten en veel Habsburgse historie vindt u op elke straathoek. In Wenen dwaalt u door het decor van Sissi, bewondert u schilderijen van Gustav Klimt en gaat u winkelen in de Mariahilfer Straße. Een heerlijke stad om u een paar dagen in onder te dompelen!


Reis bekijken+
Rome - 5 dagen

Non basta una vita per vedere Roma

 
Gebouwd aan de Tiber, kan Rome terugblikken op een lange en bewogen geschiedenis. In het antieke Rome zijn het Forum Romanum, de keizerlijke fora, de tempels, de amfitheaters en de triomfbogen, getuigen van het keizerlijke verleden. Christelijk Rome fascineert met zijn kerken en basilieken. Het bruisende Rome speelt zich af rond de Spaanse trappen. Volgens de Italianen is één leven niet genoeg om de stad volledig te doorgronden. Rome is een verrassingspakket met souvenirs uit drieduizend jaar geschiedenis. Verweven met moderne architecturale monumenten weet dit pakket elke toerist te bekoren.


Reis bekijken+