Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

 ONZE BROCHURE IS ONLINE!


Onze nieuwe brochure 2020 is online!

 

In de loop van de maand december komt ze ook uit druk.

SerQua zal dan instaan voor de levering aan de reiskantoren, waar de klant het papieren exemplaar dan kan ophalen.

Klanten die ze liever per post ontvangen, kunnen een aanvraag indienen onder 'contact'.


Een greep uit onze nieuwigheden:


- Marseille, stad van zon en cultuur
- Bouches-du-Rhône, land van licht en levenslust
- De prachtige natuur van Devon
- Bonn (250ste verjaardag van Beethoven)
- Verrassende Balkanlanden
- Gastvrij Bulgarije
- Galicië & de rias gallegas
- De Baltische parels 'Vilnius, Riga en Tallinn' in combinatie met Stockholm
...

Onze aanbiedingen

Wonderful Wales - 8 dagen

De verborgen parel van het westen

Wales is het land van natuur en legenden, waar weidse groene heuvels, verborgen valleien en romantische stranden de geest verfrissen, waar historische kastelen uw verbeelding in vuur en vlam zetten en waar oude tovenaars draken en prinsen oproepen. De Welshman spreekt zijn eigen muzikale Keltische taal, en heeft zijn eigen opwindende cultuur, poëzie en zang, bekend als ‘eisteddfodau’. Het landschap is verrassend veelzijdig, met de machtige bergen van Snowdonia in het noorden, de rust van de meren in Midden-Wales en de weelderige valleien in het zuiden. Croeso y Cymru!


Reis bekijken+
De prachtige natuur van Devon - 6 dagen

Area of Outstanding Natural Beauty

De woorden van Steven Spielberg: “I have never before been gifted with such an abundance of natural beauty as I experienced filming War Horse on Dartmoor“ doen de schoonheid van Devon alleen maar nog meer eer aan. Lange zandstranden, dramatisch ruige kliffen, woeste heidevelden, bruisende steden, glooiende heuvels, idyllische dorpjes, pastelkleurige badplaatsen, statige landhuizen, verstopte theetuinen... Devon is een fantastische diverse provincie, dat door zijn unieke karakter vele pennen in beweging zette. Als enige graafschap met twee kustlijnen en twee nationale parken, kunnen we een bezoek alleen maar aanbevelen.


Reis bekijken+
Bretagne - 5 dagen

Uitwaaien aan de Smaragdkust

De Smaragdkust of Côte d'Émeraude tussen Cap Fréhel en het havenstadje Cancale is waarschijnlijk de meest indrukwekkende Bretonse kustlijn. Ze biedt een mooi kleurenpalet waar smaragdgroen water, brede zandstranden, verborgen baaien, rotskusten en pittoreske vissersdorpjes elkaar afwisselen. Het binnenland wordt gekenmerkt door een opvallende architectuur en eeuwenoude steden. In combinatie met de hoogstaande gastronomie, is Bretagne een ideale vakantiebestemming voor echte fijnproevers.


Reis bekijken+
Rome - 5 dagen

Non basta una vita per vedere Roma

Gebouwd aan de Tiber, kan Rome terugblikken op een lange en bewogen geschiedenis. In het antieke Rome zijn het Forum Romanum, de keizerfora, de tempels, de amfitheaters en de triomfbogen, getuigen van het keizerlijke verleden. Christelijk Rome fascineert met zijn kerken en basilieken. Het bruisende Rome speelt zich af rond de Spaanse trappen. Volgens de Italianen is één leven niet genoeg om de stad volledig te doorgronden. Rome is een verrassingspakket met souvenirs uit drieduizend jaar geschiedenis. Verweven met moderne architecturale monumenten weet dit pakket elke toerist te bekoren.


Reis bekijken+