Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

AANBIEDINGEN VAN DE MAAND!
Onze aanbiedingen

Rome - 5 dagen

Non basta una vita per vedere Roma

 
Gebouwd aan de Tiber, kan Rome terugblikken op een lange en bewogen geschiedenis. In het antieke Rome zijn het Forum Romanum, de keizerlijke fora, de tempels, de amfitheaters en de triomfbogen, getuigen van het keizerlijke verleden. Christelijk Rome fascineert met zijn kerken en basilieken. Het bruisende Rome speelt zich af rond de Spaanse trappen. Volgens de Italianen is één leven niet genoeg om de stad volledig te doorgronden. Rome is een verrassingspakket met souvenirs uit drieduizend jaar geschiedenis. Verweven met moderne architecturale monumenten weet dit pakket elke toerist te bekoren.


Reis bekijken+
Bouches-du-Rhône - 4 dagen

Land van licht en levenslust

Bouches-du-Rhône is een verrassend departement in Zuid-Frankrijk aan de Middellandse zee. Geuren van wilde tijm, knoflook en rozemarijn. Geklater van dorpsfonteinen en geritsel van platanen. Prachtige zandstranden, het turquoise water van Les Calanques en architecturale parels zoals Marseille, Cassis en Aix-en-Provence: Bouches-du-Rhône werkt inspirerend en is vóór alles, een sensuele ervaring.

Reis bekijken+
Wonderful Wales - 8 dagen

De verborgen parel van het westen

Wales is het land van natuur en legenden, waar weidse groene heuvels, verborgen valleien en romantische stranden de geest verfrissen, waar historische kastelen uw verbeelding in vuur en vlam zetten en waar oude tovenaars draken en prinsen oproepen. De Welshman spreekt zijn eigen muzikale Keltische taal, en heeft zijn eigen opwindende cultuur, poëzie en zang, bekend als ‘eisteddfodau’. Het landschap is verrassend veelzijdig, met de machtige bergen van Snowdonia in het noorden, de rust van de meren in Midden-Wales en de weelderige valleien in het zuiden. Croeso y Cymru!


Reis bekijken+
De prachtige natuur van Devon - 6 dagen

Area of Outstanding Natural Beauty

De woorden van Steven Spielberg: “I have never before been gifted with such an abundance of natural beauty as I experienced filming War Horse on Dartmoor“ doen de schoonheid van Devon alleen maar nog meer eer aan. Lange zandstranden, dramatisch ruige kliffen, woeste heidevelden, bruisende steden, glooiende heuvels, idyllische dorpjes, pastelkleurige badplaatsen, statige landhuizen, verstopte theetuinen... Devon is een fantastische diverse provincie, dat door zijn unieke karakter vele pennen in beweging zette. Als enige graafschap met twee kustlijnen en twee nationale parken, kunnen we een bezoek alleen maar aanbevelen.


Reis bekijken+