Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

Onze Troeven

Onder het motto 'elke reis een unieke ervaring' staat Begonia Tours garant voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding waarbij u zorgeloos de mooiste plekjes binnen Europa ontdekt. U reist in groep met de autocar of het vliegtuig en wordt begeleid door een gespecialiseerde Nederlandstalige reisleider. Dankzij onze goede samenwerking met de luchtvaartmaatschappijen, hotels, verzekeringsmaatschappijen en andere leveranciers ontvangt u een kwalitatief hoogstaande reis tegen een onklopbare prijs. Als echte wereldreizigers hebben onze reisleiders zich gedurende vele jaren verdiept in de cultuur en gewoonten van de landen die u bezoekt. Hun grondige kennis van de reisprogramma’s laten niemand ongeboeid. In ons gevarieerd aanbod maakt iedereen met vakantiekriebels gemakkelijk zijn keuze. Zo wordt niemand vergeten.


Geniet van onze vernieuwde website!

Binnenkort kan u hier ook uw reis boeken!

Voorlopig kan dit enkel via uw vertrouwde reisagent die trouwens steeds

voor u klaar staat en u altijd met raad en daad zal bijstaan.

Onze aanbiedingen

Barcelona - 5 dagen

Het Parijs aan zee


De hoofdstad van Catalonië is de mediterrane stad bij uitstek, niet alleen om haar ligging maar vooral om haar geschiedenis, tradities en culturele invloeden. Barcelona is meer dan een stad, het is een veelvoud van onderling verschillende steden. De gotische stadskern met haar doolhof van straatjes staat in sterk contrast met het rechtlijnig ontworpen moderne stadsdeel Eixample. Barcelona is de stad van Picasso, Gaudí, Dalí en Miró, van Messi en Maradona, van La Rambla en tapas. Cafés en discotheken waar u tot in de vroege uurtjes deelneemt aan ‘fiestas’, liggen over de hele stad verspreid. In het bruisende nachtleven verrast, verwent, wervelt en swingt Barcelona!


Reis bekijken+
De highlights van Ierland - 8 dagen

Het legendarische smaragdeiland

 

Het land van Keltische sagen, uitgestrekte bossen, ruige kliffen en zandstranden, zacht glooiende heuvels en een onmiskenbare culturele traditie kan iedereen bekoren. Daarbovenop kennen de Ieren een gevoel voor humor en vriendelijkheid waar u zeker van gaat houden. Als u een volkspub binnenstapt, zit er altijd wel een oud mannetje dat u, in ruil voor ‘a pint of Guinness’, een sprookje wil vertellen. Tijdens deze reis geniet u van schitterende ongerepte, mystieke plaatsen waar maar één ding centraal staat: uw persoonlijke beleving.

Reis bekijken+
De Elzas - 4 dagen

Een ontdekkingstocht voor natuurliefhebbers en fijnproevers

 
De vele pittoreske wijndorpen met hun fleurig versierde vakwerkhuizen en sfeervolle pleintjes met fonteinen zijn het toppunt van de Elzasser charme! Duitse plaatsnamen, Duits getinte wijnen, braadworst en zuurkool: de Elzas is een beetje Duitsland in Frankrijk, alleen wordt er Frans gesproken. De vruchtbare grond maakt deze regio tot een reuzengrote tuin met uitgestrekte wijngaarden en landbouwgronden. De Elzas is ook een eldorado voor lekkerbekken met veel specialiteiten die allemaal even onweerstaanbaar zijn. Vakantiegangers met een Bourgondische inslag moeten absoluut de flammekueche, baeckeofe en Münsterkäse proeven.


Reis bekijken+
Minho - 8 dagen

De wieg van Portugal

 
De Minho is de meest groene regio van Portugal en ligt tussen twee grote rivieren in, de Minho in het noorden en de Douro in het zuiden. Uit dit groene en zeer vruchtbare deel van Portugal komt de bekende 'vinho verde': een frisse, jonge, 'groene' wijn. Voor natuurliefhebbers en wandelaars is het indrukwekkende natuurreservaat Parque Nacional da Peneda-Gerês een 'must'. Maar de Minho heeft ook een rijk historisch verleden waarvan Braga en Guimarães mooie voorbeelden zijn. Geliefd zijn de vele nederzettingen, burchtstadjes en pittoreske dorpen waar kleurrijke, traditionele feesten worden gevierd. Straatmarkten en ossenkarren behoren hier nog steeds tot het dagelijks leven.


Reis bekijken+

Nieuws