Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

Onze Troeven

Onder het motto 'elke reis een unieke ervaring' staat Begonia Tours garant voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding waarbij u zorgeloos de mooiste plekjes binnen Europa ontdekt. U reist in groep met de autocar of het vliegtuig en wordt begeleid door een gespecialiseerde Nederlandstalige reisleider. Dankzij onze goede samenwerking met de luchtvaartmaatschappijen, hotels, verzekeringsmaatschappijen en andere leveranciers ontvangt u een kwalitatief hoogstaande reis tegen een onklopbare prijs. Als echte wereldreizigers hebben onze reisleiders zich gedurende vele jaren verdiept in de cultuur en gewoonten van de landen die u bezoekt. Hun grondige kennis van de reisprogramma’s laten niemand ongeboeid. In ons gevarieerd aanbod maakt iedereen met vakantiekriebels gemakkelijk zijn keuze. Zo wordt niemand vergeten.


Geniet van onze vernieuwde website!

Binnenkort kan u hier ook uw reis boeken!

Voorlopig kan dit enkel via uw vertrouwde reisagent die trouwens steeds

voor u klaar staat en u altijd met raad en daad zal bijstaan.

Onze aanbiedingen

Slovenië, het land aan de zonnige kant van de Alpen - 9 dagen

Een ideale vakantiecocktail!

 
Ingeklemd tussen Italië, Oostenrijk en Kroatië ligt Slovenië, een van de mooiste vakantieregio’s van het Europese vasteland. De ruige Julische Alpen met het oudste natuurreservaat van Europa, het vruchtbare Karstplateau met indrukwekkende kalkgrotten, de mooie Adriatische kust met Italiaanse dorpjes en imposante kastelen en niet te vergeten, de kleurrijke hoofdstad Ljubljana: deze bijzondere vakantiebestemming heeft in alle seizoenen iets buitengewoons te bieden. Voor wie een gevarieerde vakantie wil, is Slovenië een ideaal vakantieland in postzegelformaat.


Reis bekijken+
Fascinerende kunststeden in Toscane - 7 dagen

La dolce Vita!

 
Ogen fonkelen bij de gedachte aan Toscane met haar sierlijke cipressen, heerlijke chiantiwijn, olijfbomen en historische plaatsjes. Steden als Firenze, Siena, Lucca en Pisa zijn rijk aan historie en bezienswaardigheden en spreken tot ieders verbeelding. In Toscane harmoniëren de weelde aan kunstwerken en het zeer gevarieerde landschap dan ook perfect met elkaar. Als gast wordt u vriendelijk ontvangen en de streekproducten zijn prima, want Toscane verwacht zelf ook kwaliteit.


Reis bekijken+
Lot, Dordogne & Quercy - 7 dagen

Onaangetast natuurschoon met een terugblik in de prehistorie

 
Licht, kleurenpracht en een Zuid-Franse sfeer: dit is de Dordogne of het huidige departement Lot. De regio Quercy staat voor adembenemend en onaangetast natuurschoon, en wordt gedomineerd door twee grote, schitterende valleien: in het noorden de ‘vallei van de Dordogne’, in het zuiden de ‘vallei van de Lot’, met daartussen de ruim beboste causses. Vroeg in de ochtend is de aanblik over de valleien met oplossende mistflarden boven het water, waar het zachte gefilterde zonlicht doorheen speelt, onvergetelijk. De Lot staat eveneens synoniem voor 300 000 jaar geschiedenis, met prehistorische grotten, dolmen, kastelen en duizenden weggetjes die naar droomdorpjes voeren. Ontdek deze prachtregio met ons!


Reis bekijken+
De Brenta Dolomieten in Trentino - Zuid-Tirol - 10 dagen

Een zwerftocht tussen romantische kastelen en imposante bergen

250 miljoen jaar geleden ontstonden ze als koraalriffen, tegenwoordig steken de witte rotstorens zelfbewust in de lucht. In geografisch opzicht beslaan de Dolomieten het grensgebied van de drie Italiaanse provincies Zuid-Tirol, Trentino en Belluno. De romantische sfeer van een Italiaans meer met als decor de indrukwekkende Brenta Dolomieten, maakt van Molveno een uniek natuurjuweel. Naast bergwandelingen en excursies langs de oevers van het meer, is het prachtige plaatsje een ideale uitvalbasis voor bezoeken aan oude steden en leuke dorpjes.


Reis bekijken+