Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

LAATSTE PLAATSEN12/04 BERLIJN - 4 d.

 

vanaf € 525

 04/05 DE BAAI VAN NAPELS & DE AMALFITAANSE KUST - 8 d.

 

vanaf € 1299

 

 


19/05 PRAAG - 4 d.

 

vanaf € 525

 

 


21/05 ROME - 5 d.

 

vanaf € 669

 

 


30/05 DE HIGHLIGHTS VAN GEORGIË - 8 d.

 

vanaf € 1559

 

 

 

SUPERPROMO

 

BILBAO 1 SAN SEBASTIAN - 4D. 

 

Vertrek 21/06 & 14/09: vanaf € 745


Onze aanbiedingen

De baai van Napels & de Amalfitaanse kust - 8 dagen

Campania, ‘Het gelukkige land!’

 

Campania is een van de meest bijzondere regio’s van Italië, gelegen in de Mezzogiorno: heden en verleden gaan er naadloos in elkaar over. Het landschap op het schiereiland Sorrento is, met de Amalfitaanse kust en het eiland Capri, het mooiste van Italië. Het achterland is vulkanisch en herbergt Grieks-Romeinse stadjes en het spectaculaire Pompeii, dat onder as en lavastromen van de Vesuvius bedolven werd. En dan is er Napels, de boeiende hoofdstad, voor eeuwig verbonden met Goethe: “Napels zien, en dan sterven”, waarmee hij wilde zeggen dat Napels het mooiste is wat een mens kan zien in zijn leven. Geniet tijdens deze reis van schitterende landschappen, enkele prachtige staaltjes van architectuur en vooral van de hartstochtelijkheid van het Zuiden!


Reis bekijken+
De highlights van Georgië - 8 dagen

Wonderen in de Georgische Kaukasus

 

Omringd door het ruige Kaukasus gebergte tussen de Zwarte en de Kaspische zee, ligt Georgië op het kruispunt van Europa en Azië. Tijdens deze rondreis maakt u kennis met de eeuwenoude geschiedenis en beschaving van dit zeer bijzondere land. De natuur is overweldigend en zeer gevarieerd, de bevolking is gastvrij en heeft zijn tradities goed bewaard, de wijn vloeit rijkelijk en de tafels zijn overladen met heerlijke gerechten. ‘Iedere gast komt van God’ is een bekend gezegde en zo wordt u als toerist ook behandeld. Een Georgiër is trots op zijn land en wil dit graag aan iedereen laten zien.


Reis bekijken+
Bilbao & San Sebastian - 4 dagen - PROMOTIEREIS

Grootse steden om van te smullen 

 

Bilbao en San Sebastian, gelegen aan de Golf van Biskaje, zijn de twee belangrijkste steden van het Baskenland. San Sebastian heeft een prachtige ligging aan de voet van de Pyreneeën, dicht bij de Franse grens. Rond een beschutte baai, groeide de stad in de 19e eeuw uit tot een mondaine badplaats met de ontspannen sfeer van een kleine stad. Het moderne Guggenheim museum, een nieuwe metro, de Isozaki torens en het Palacio Euskalduna, maakten van Bilbao een moderne, artistieke stad waar u heerlijk kunt winkelen, musea inlopen en de grootste overdekte markt van Spanje bezoeken. Over de pracht van het oude stadscentrum raakt u nauwelijks uitgepraat! Pintxos eten bij een heerlijk glas Txakoli is een feest op zich. Stap een van de gezellige 'sidrerias' binnen en ontdek tijdens deze citytrip wat deze steden zo speciaal maakt!


Reis bekijken+
Praag - 4 dagen

De gouden stad aan de Moldau

 
Aan de oever van de Moldau ligt Praag, met haar heel eigen charme. Het is een van de oudste steden van de wereld en wordt niet voor niets de ‘Gouden Stad’ genoemd. Het verguldsel aan de torenspitsen en gevels schittert als nergens anders, terwijl de warme kleur van het pleisterwerk bijdraagt tot de goudgele gloed van de stad in het zonlicht. Anderen bestempelen Praag als ‘stad met de honderden torens’. Er is een schat aan architectuur en de sfeer tussen de historische gebouwen maakt Praag uniek: middeleeuwse schilderachtige straten, afgewisseld met gotische en barokke kerken in een zekere euforie samengaand met jugendstil en Bauhaus. Het maakt niet uit wanneer u de bruisende stad bezoekt: Praag ziet er altijd sprookjesachtig uit.


Reis bekijken+