Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

 Onze aanbiedingen

Authentiek Schotland - 9 dagen

Ongerept natuurschoon in een typisch Schotse sfeer!

De Highlands in Schotland vormen een van de laatste wildernissen in Europa. Het ruige en afwisselende terrein van lochs, munro’s, beinns, sounds en glenns is een ware uitdaging. Elk seizoen biedt de Schotse natuur een uitzonderlijke mengeling van subtiele kleuren. En wat met de Schotten, wat maakt hen zo Schots? Er is de tartan, de distel, de Highland Games, de haggis, de doedelzak, de cèilidh en er geldt de ‘Whisky Galore’-regel: whisky in overvloed. Schotland heeft iets dat bezoekers nergens anders ter wereld kunnen ervaren…


Reis bekijken+
Wonderful Wales - 8 dagen (gegarandeerde afreis)

De verborgen parel van het westen

Wales is het land van natuur en legenden, waar weidse groene heuvels, verborgen valleien en romantische stranden de geest verfrissen, waar historische kastelen uw verbeelding in vuur en vlam zetten en waar oude tovenaars draken en prinsen oproepen. De Welshman spreekt zijn eigen muzikale Keltische taal, en heeft zijn eigen opwindende cultuur, poëzie en zang, bekend als ‘eisteddfodau’. Het landschap is verrassend veelzijdig, met de machtige bergen van Snowdonia in het noorden, de rust van de meren in Midden-Wales en de weelderige valleien in het zuiden. Croeso y Cymru!


Reis bekijken+
De prachtige natuur van Devon - 6 dagen

Area of Outstanding Natural Beauty

De woorden van Steven Spielberg: “I have never before been gifted with such an abundance of natural beauty as I experienced filming War Horse on Dartmoor“ doen de schoonheid van Devon alleen maar nog meer eer aan. Lange zandstranden, dramatisch ruige kliffen, woeste heidevelden, bruisende steden, glooiende heuvels, idyllische dorpjes, pastelkleurige badplaatsen, statige landhuizen, verstopte theetuinen... Devon is een fantastische diverse provincie, dat door zijn unieke karakter vele pennen in beweging zette. Als enige graafschap met twee kustlijnen en twee nationale parken, kunnen we een bezoek alleen maar aanbevelen.


Reis bekijken+
Bretagne - 5 dagen

Uitwaaien aan de Smaragdkust

De Smaragdkust of Côte d'Émeraude tussen Cap Fréhel en het havenstadje Cancale is waarschijnlijk de meest indrukwekkende Bretonse kustlijn. Ze biedt een mooi kleurenpalet waar smaragdgroen water, brede zandstranden, verborgen baaien, rotskusten en pittoreske vissersdorpjes elkaar afwisselen. Het binnenland wordt gekenmerkt door een opvallende architectuur en eeuwenoude steden. In combinatie met de hoogstaande gastronomie, is Bretagne een ideale vakantiebestemming voor echte fijnproevers.


Reis bekijken+