Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

DOLLE VAKANTIESALONDAGEN

 

Tot en met 09/02 is er een

EXTRA KORTING op de vroegboekprijs:

 

€ 5 op reizen van 3 en 4 dagen


€ 10 op reizen tussen 5 en 7 dagen


€ 15 op reizen vanaf 8 dagen


 

Deze kortingen zijn niet van toepassing op afreisdata met een ‘Special Price’ en op reizen zonder vroegboekprijs zoals Andalusië, Corsica, Toscane,…


Een greep uit onze nieuwigheden:


- Marseille, stad van zon en cultuur
- Bouches-du-Rhône, land van licht en levenslust
- De prachtige natuur van Devon
- Bonn (250ste verjaardag van Beethoven)
- Verrassende Balkanlanden
- Gastvrij Bulgarije
- Galicië & de rias gallegas
- De Baltische parels 'Vilnius, Riga en Tallinn' in combinatie met Stockholm
...

Onze aanbiedingen

Kastelen, landhuizen & tuinen van Zuidoost-Engeland - 4 dagen

In de voetsporen van Vita Sackville-West, Winston Churchill & Hendrik VIII

In het heuvelland van Zuidoost-Engeland proeft u het respect van de Britten voor hun verleden, hun liefde voor de natuur en hun drang naar traditie. De regio is rijk aan romantische kastelen, omringd door geurende landschapstuinen. Vita Sackville-West, de geliefde van Virginia Woolf, startte in 1930 een tuin op een verwaarloosd terrein bij Sissinghurst Castle. In dertig jaar maakte ze er een magnifiek tuincomplex van dat tot de meest bezochte tuinen ter wereld behoort. Churchill kocht Chartwell in 1922 voor een schamele 5000 pond en liet het voor 18.000 pond renoveren. Tijdens deze reis door het oudste graafschap van Engeland keren we geregeld terug in de tijd en beleven we de geschiedenis van Hendrik VIII, de Tudor dynastie en het Victoriaanse tijdperk.


Reis bekijken+
Wonderful Wales - 8 dagen

De verborgen parel van het westen

Wales is het land van natuur en legenden, waar weidse groene heuvels, verborgen valleien en romantische stranden de geest verfrissen, waar historische kastelen uw verbeelding in vuur en vlam zetten en waar oude tovenaars draken en prinsen oproepen. De Welshman spreekt zijn eigen muzikale Keltische taal, en heeft zijn eigen opwindende cultuur, poëzie en zang, bekend als ‘eisteddfodau’. Het landschap is verrassend veelzijdig, met de machtige bergen van Snowdonia in het noorden, de rust van de meren in Midden-Wales en de weelderige valleien in het zuiden. Croeso y Cymru!


Reis bekijken+
Bretagne - 5 dagen

Uitwaaien aan de Smaragdkust

De Smaragdkust of Côte d'Émeraude tussen Cap Fréhel en het havenstadje Cancale is waarschijnlijk de meest indrukwekkende Bretonse kustlijn. Ze biedt een mooi kleurenpalet waar smaragdgroen water, brede zandstranden, verborgen baaien, rotskusten en pittoreske vissersdorpjes elkaar afwisselen. Het binnenland wordt gekenmerkt door een opvallende architectuur en eeuwenoude steden. In combinatie met de hoogstaande gastronomie, is Bretagne een ideale vakantiebestemming voor echte fijnproevers.


Reis bekijken+
Authentiek Schotland - 9 dagen

Ongerept natuurschoon in een typisch Schotse sfeer!

De Highlands in Schotland vormen een van de laatste wildernissen in Europa. Het ruige en afwisselende terrein van lochs, munro’s, beinns, sounds en glenns is een ware uitdaging. Elk seizoen biedt de Schotse natuur een uitzonderlijke mengeling van subtiele kleuren. En wat met de Schotten, wat maakt hen zo Schots? Er is de tartan, de distel, de Highland Games, de haggis, de doedelzak, de cèilidh en er geldt de ‘Whisky Galore’-regel: whisky in overvloed. Schotland heeft iets dat bezoekers nergens anders ter wereld kunnen ervaren…


Reis bekijken+