Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

Onze Troeven

Onze aanbiedingen

Wenen - 5 dagen

Keizerlijke praal in de elegante muziekstad

 
Er zijn weinig steden met een klassiekere uitstraling dan de elegante stad Wenen. Toch is deze metropool aan de Donau opvallend hip en trendy. Een indrukwekkend samenspel van barokke pracht, bloeiende kunst, traditionele koffiehuizen, fraaie parken, musea, grote componisten en veel Habsburgse historie vindt u op elke straathoek. In Wenen dwaalt u door het decor van Sissi, bewondert u schilderijen van Gustav Klimt en gaat u winkelen in de Mariahilfer Straße. Een heerlijke stad om u een paar dagen in onder te dompelen!


Reis bekijken+
De Adriatische Rivièra - 6 dagen (gegarandeerde afreis)

Een veelzijdig vakantieoord

 

De oostkust van Italië, bekend als de Adriatische kust, loopt door verschillende Italiaanse regio’s, waaronder de Venetiaanse Rivièra, Emilia Romagna en Marche, helemaal tot aan de hak in het zuidoosten van Italië. Al sinds de Romeinse tijd is de Adriatische kust een populaire vakantiebestemming, de stranden worden de hemel in geprezen door de bezoekers. Tijdens deze reis gaat onze aandacht naar Emilia Romagna dat kan bogen op een boeiende geschiedenis en rijke kunstschatten en Le Marche met zijn ellenlange zandstranden en authentieke stadjes in een landschap dat lijkt op dat van Toscane, maar iets grilliger, groener en ongerepter is. 


Reis bekijken+
Veneto, meer dan alleen Venetië - 7 dagen (gegarandeerde afreis)

Imposante kunststeden, hoge kerktorens en 18e-eeuwse villa’s

 

Veel mensen kennen de regio Veneto niet zo goed en als het wel een belletje doet rinkelen, dan is het omdat Venetië er ligt. De schilderachtige regio met duizend verschillende gezichten, ligt ingeklemd tussen de Dolomieten en de Adriatische Zee in het noordoosten van Italië. Deze gigantische schatkamer, vol natuurlijke, artistieke en traditionele hoogtepunten wist menig schrijver te beroeren. De dogenstad Venetië is dan wel de absolute parel van de streek, maar er is zoveel meer te zien. Steden als Verona, Bologna, Vicenza en Padua verrassen elke bezoeker door hun schoonheid. Tijdens deze reis geniet u met een hoofdletter ‘G’. 


Reis bekijken+
Corfu - 8 dagen (gegarandeerde afreis)

Zon en cultuur op het groene eiland van Griekenland

 

Griekenland heeft meer dan 6000 eilanden. Het groene Corfu in de Ionische zee, is er een van, en wat voor een? Door zijn strategische ligging, werd Corfu door de eeuwen heen bezet door Venetianen, Fransen, Engelsen en Byzantijnen. Ze lieten allemaal duidelijke sporen na. Toch telt dit sfeervolle eiland een warme bevolking met een eigen karakter en een gezellige authenticiteit. In tegenstelling tot andere delen van Griekenland werd het nooit bezet door de Turken. Drie specifieke aspecten zijn het gevolg van deze Turkse 'afwezigheid': het enorme aantal cipressen, de afwezigheid van blauw en wit geschilderde huizen en de Britse sport cricket die hier volop wordt beoefend.

 

Reis bekijken+