Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

Onze aanbiedingen

Bouches-du-Rhône - 4 dagen

Land van licht en levenslust

Bouches-du-Rhône is een verrassend departement in Zuid-Frankrijk aan de Middellandse zee. Geuren van wilde tijm, knoflook en rozemarijn. Geklater van dorpsfonteinen en geritsel van platanen. Prachtige zandstranden, het turquoise water van Les Calanques en architecturale parels zoals Marseille, Cassis en Aix-en-Provence: Bouches-du-Rhône werkt inspirerend en is vóór alles, een sensuele ervaring.

Reis bekijken+
Praag - 4 dagen

De gouden stad aan de Moldau

Aan de oever van de Moldau ligt Praag, met haar heel eigen charme. Het is een van de oudste steden van de wereld en wordt niet voor niets de ‘Gouden Stad’ genoemd. Het verguldsel aan de torenspitsen en gevels schittert als nergens anders, terwijl de warme kleur van het pleisterwerk bijdraagt tot de goudgele gloed van de stad in het zonlicht. Anderen bestempelen Praag als ‘stad met de honderden torens’. Er is een schat aan architectuur en de sfeer tussen de historische gebouwen maakt Praag uniek: middeleeuwse schilderachtige straten, afgewisseld met gotische en barokke kerken in een zekere euforie samengaand met jugendstil en Bauhaus. Het maakt niet uit wanneer u de bruisende stad bezoekt: Praag ziet er altijd sprookjesachtig uit.


Reis bekijken+
De Veluwe & het Nationaal Park De Hoge Veluwe - 3 dagen

Kleurige herfsttaferelen in de groene schatkamer van Nederland

Met maar liefst 90.000 ha bos, heide, vennen en stuifzand, moerassen, meren en rivieren, is de Veluwe in de provincie Gelderland een waar fiets- en wandelparadijs. Na de Waddenzee is deze regio het grootste natuurgebied van Nederland. Het 540 ha grote Nationaal Park De Hoge Veluwe is ontstaan in 1935 en wordt bevolkt door edelherten, reeën en moeflons, wilde zwijnen en veel kleine dieren, waaronder een aantal bedreigde soorten. Midden in het park ligt het beroemde Kröller-Müller Museum. Daar vindt u prachtige schilderijen van Matisse, van Gogh, Picasso, Mondriaan en Renoir. De bijhorende beeldentuin biedt een schitterende collectie sculpturen van onder meer Auguste Rodin, Henry Moore en Jean Dubuffet. Ideaal voor een rustig weekendje natuur tijdens het kleurrijkste seizoen van het jaar!

Reis bekijken+
Berlijn - 4 dagen

Dynamisch en modern met sporen van het verleden

Berlijn is een stad van macht en vernedering, van geschiedenis en vernieuwing, van de geniaalste en de donkerste opvattingen die de 20e eeuw kenmerken. Na de val van de Muur in 1989 kreeg de stad een enorme impuls en schoten grootse architecturale projecten als paddenstoelen uit de grond. Die metamorfose ging zo snel dat op veel plaatsen de verdwenen Muur slechts met behulp van bordjes was te reconstrueren, maar voor de goede verstaander blijft de beladen geschiedenis overal herkenbaar. Berlijn is continue in beweging en blijft dan ook verrassen. De hipste stad van West-Europa is een stad van uitersten en een echte aanrader om te ontdekken en te beleven!


Reis bekijken+