Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

Onze Troeven

 

 

 

Onder het motto 'elke reis een unieke ervaring' staat Begonia Tours garant voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding waarbij u zorgeloos de mooiste plekjes binnen Europa ontdekt. U reist in groep met de autocar of het vliegtuig en wordt begeleid door een gespecialiseerde Nederlandstalige reisleider. Dankzij onze goede samenwerking met de luchtvaartmaatschappijen, hotels, verzekeringsmaatschappijen en andere leveranciers ontvangt u een kwalitatief hoogstaande reis tegen een onklopbare prijs. Als echte wereldreizigers hebben onze reisleiders zich gedurende vele jaren verdiept in de cultuur en gewoonten van de landen die u bezoekt. Hun grondige kennis van de reisprogramma’s laten niemand ongeboeid. In ons gevarieerd aanbod maakt iedereen met vakantiekriebels gemakkelijk zijn keuze. Zo wordt niemand vergeten.Onze aanbiedingen

Dresden, Leipzig, Potsdam & Berlijn - 8 dagen

Drie metropolen in het teken van kunst en cultuur

 
De Franse president Chirac zei ooit: “Dresden is het juweel van de Europese cultuur en dikwijls de inspiratiebron voor het creatieve potentieel van onze naties.” Een uitspraak die gedeeld wordt met de enthousiaste bezoekers van de kunst- en cultuurstad. Over Leipzig werd dan weer verteld door G. Lessing: “Ik kom naar Leipzig, een plaats waar men de hele wereld in het klein kan zien.” Berlijn, de groenste stad van Duitsland, is een verzameling van kleine gemeenten die in de loop der jaren samensmolten tot een wereldstad. Het is ook de stad van architectuur en cultuur en als het mekka van muziek, theater en dans hebben er al vele beroemdheden opgetreden. Deze drie steden ontvangen u met alle elegantie en charme die een stad rijk zou moeten zijn.


Reis bekijken+
Kent - 3 dagen

The garden of England

 
Het graafschap Kent staat bekend om haar prachtige tuinen en kastelen, haar typische Engelse sfeer en gastvrijheid en haar adembenemende natuur en pittoreske dorpjes. Dicht bij huis wacht deze regio vol geschiedenis en erfgoed op u om ontdekt te worden. De rijkdom aan natuur, cultuur en attracties staat garant voor een leuke vakantie voor jong en oud. Beleef Engeland in zijn volste glorie!


Reis bekijken+
De Loirevallei - 5 dagen

In de voetsporen van de edelen van weleer

 
In de ‘Tuin van Frankrijk’ wandelt u met dezelfde elegantie en verfijning als de vorsten en edelen van weleer. Niet voor niets werd de Loirevallei uitgekozen als verblijfplaats van de Franse koningen. Het landschap is er van een ingetogen klasse. Bossen en weilanden gaan vrijwel ongemerkt in elkaar over. Meer dan honderd kastelen hebben ongetwijfeld allemaal hun eigen charme, maar een aantal springen er echt uit: Chenonceau, Azay-le-Rideau, Blois, Chambord, Amboise en Villandry. Elke liefhebber van imposante renaissancekastelen kan hier zijn hart ophalen.


Reis bekijken+