Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

Onze Troeven

Onze aanbiedingen

Wenen - 5 dagen

Keizerlijke praal in de elegante muziekstad

 
Er zijn weinig steden met een klassiekere uitstraling dan de elegante stad Wenen. Toch is deze metropool aan de Donau opvallend hip en trendy. Een indrukwekkend samenspel van barokke pracht, bloeiende kunst, traditionele koffiehuizen, fraaie parken, musea, grote componisten en veel Habsburgse historie vindt u op elke straathoek. In Wenen dwaalt u door het decor van Sissi, bewondert u schilderijen van Gustav Klimt en gaat u winkelen in de Mariahilfer Straße. Een heerlijke stad om u een paar dagen in onder te dompelen!


Reis bekijken+
Corfu - 8 dagen (gegarandeerde afreis)

Zon en cultuur op het groene eiland van Griekenland

 

Griekenland heeft meer dan 6000 eilanden. Het groene Corfu in de Ionische zee, is er een van, en wat voor een? Door zijn strategische ligging, werd Corfu door de eeuwen heen bezet door Venetianen, Fransen, Engelsen en Byzantijnen. Ze lieten allemaal duidelijke sporen na. Toch telt dit sfeervolle eiland een warme bevolking met een eigen karakter en een gezellige authenticiteit. In tegenstelling tot andere delen van Griekenland werd het nooit bezet door de Turken. Drie specifieke aspecten zijn het gevolg van deze Turkse 'afwezigheid': het enorme aantal cipressen, de afwezigheid van blauw en wit geschilderde huizen en de Britse sport cricket die hier volop wordt beoefend.

 

Reis bekijken+
Londen & Windsor - 3 dagen

Traditie en trendy gaan er hand in hand

 
London, the place to be … want eenmaal de wereldstad bezocht, keert u zeker terug. Bij het binnenrijden van de hoofdstad, wordt u getroffen door de immense afmetingen en eerbiedwaardige ouderdom van monumenten. Of u nu houdt van heerlijk kuieren door de winkelstraten of gewoon een liefhebber bent van culturele bezienswaardigheden: u beleeft er ongetwijfeld de tijd van uw leven. Geen enkele andere stad biedt zo veel gratis attracties. Kortom: Londen is uniek met haar dubbeldekkers, zwarte taxi’s, rode postbussen en historische telefooncellen.


Reis bekijken+
Corsica, l’île de beauté - 8 dagen (gegarandeerde afreis)

Het mooiste eiland onder de zon

 

‘Aspettami o Corsica.’ De geliefde van dit lied is Corsica, een mini-continent in de Middellandse Zee, waar u achter iedere bocht een nieuwe ontdekking doet. De Grieken noemden het eiland Kalystée - de mooiste van allen. Niet verwonderlijk want het eiland heeft witte stranden, kristalhelder water, beuken, eiken- en kastanjeboombossen, meren, rivieren en watervallen, krijtrotsen, roodgranieten rotswanden, roze en grijze leisteen, groene valleien en een vogeltje dat nergens anders ter wereld voorkomt: de Corsicaanse boomklever. De ‘berg in zee’ is tevens een levend museum, met overblijfselen van soms wel 8000 jaar oud.


Reis bekijken+