Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:


Onze aanbiedingen

De highlights van Ierland - 8 dagen

Het legendarische smaragdeiland

 

Het land van Keltische sagen, uitgestrekte bossen, ruige kliffen en zandstranden, zacht glooiende heuvels en een onmiskenbare culturele traditie kan iedereen bekoren. Daarbovenop kennen de Ieren een gevoel voor humor en vriendelijkheid waar u zeker van gaat houden. Als u een volkspub binnenstapt, zit er altijd wel een oud mannetje dat u, in ruil voor ‘a pint of Guinness’, een sprookje wil vertellen. Tijdens deze reis geniet u van schitterende ongerepte, mystieke plaatsen waar maar één ding centraal staat: uw persoonlijke beleving.

Reis bekijken+
Londen & Windsor - 3 dagen

Traditie en trendy gaan er hand in hand

 
London, the place to be … want eenmaal de wereldstad bezocht, keert u zeker terug. Bij het binnenrijden van de hoofdstad, wordt u getroffen door de immense afmetingen en eerbiedwaardige ouderdom van monumenten. Of u nu houdt van heerlijk kuieren door de winkelstraten of gewoon een liefhebber bent van culturele bezienswaardigheden: u beleeft er ongetwijfeld de tijd van uw leven. Geen enkele andere stad biedt zo veel gratis attracties. Kortom: Londen is uniek met haar dubbeldekkers, zwarte taxi’s, rode postbussen en historische telefooncellen.


Reis bekijken+
Bilbao & San Sebastian - 4 dagen - PROMOTIEREIS

Grootse steden om van te smullen 

 

Bilbao en San Sebastian, gelegen aan de Golf van Biskaje, zijn de twee belangrijkste steden van het Baskenland. San Sebastian heeft een prachtige ligging aan de voet van de Pyreneeën, dicht bij de Franse grens. Rond een beschutte baai, groeide de stad in de 19e eeuw uit tot een mondaine badplaats met de ontspannen sfeer van een kleine stad. Het moderne Guggenheim museum, een nieuwe metro, de Isozaki torens en het Palacio Euskalduna, maakten van Bilbao een moderne, artistieke stad waar u heerlijk kunt winkelen, musea inlopen en de grootste overdekte markt van Spanje bezoeken. Over de pracht van het oude stadscentrum raakt u nauwelijks uitgepraat! Pintxos eten bij een heerlijk glas Txakoli is een feest op zich. Stap een van de gezellige 'sidrerias' binnen en ontdek tijdens deze citytrip wat deze steden zo speciaal maakt!


Reis bekijken+
Het Zwarte Woud - 5 dagen

Pure natuurbeleving!

 
In het zuidwesten van Duitsland, grenzend aan Frankrijk en Zwitserland, ligt het idyllische Zwarte Woud. De bergen met diepe kloven, uitgestrekte hoogvlaktes, frisgroene weideflanken, ondoordringbare naaldwouden, sprankelende meertjes, fleurige stadjes en typische boerderijen bezorgen deze streek een geheel eigen bekoring. Ook op cultureel vlak weet deze regio zich te onderscheiden van de omringende deelstaten. Naast de mooi versierde koekoeksklokken en traditionele klederdracht zijn de architectuur en taal sprekende voorbeelden van de eigenheid.


Reis bekijken+