Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

Onze aanbiedingen

Bretagne - 5 dagen

Uitwaaien aan de Smaragdkust

De Smaragdkust of Côte d'Émeraude tussen Cap Fréhel en het havenstadje Cancale is waarschijnlijk de meest indrukwekkende Bretonse kustlijn. Ze biedt een mooi kleurenpalet waar smaragdgroen water, brede zandstranden, verborgen baaien, rotskusten en pittoreske vissersdorpjes elkaar afwisselen. Het binnenland wordt gekenmerkt door een opvallende architectuur en eeuwenoude steden. In combinatie met de hoogstaande gastronomie, is Bretagne een ideale vakantiebestemming voor echte fijnproevers.


Reis bekijken+
Rome - 5 dagen

Non basta una vita per vedere Roma

Gebouwd aan de Tiber, kan Rome terugblikken op een lange en bewogen geschiedenis. In het antieke Rome zijn het Forum Romanum, de keizerfora, de tempels, de amfitheaters en de triomfbogen, getuigen van het keizerlijke verleden. Christelijk Rome fascineert met zijn kerken en basilieken. Het bruisende Rome speelt zich af rond de Spaanse trappen. Volgens de Italianen is één leven niet genoeg om de stad volledig te doorgronden. Rome is een verrassingspakket met souvenirs uit drieduizend jaar geschiedenis. Verweven met moderne architecturale monumenten weet dit pakket elke toerist te bekoren.


Reis bekijken+
De Veluwe & het Nationaal Park De Hoge Veluwe - 3 dagen

Kleurige herfsttaferelen in de groene schatkamer van Nederland

Met maar liefst 90.000 ha bos, heide, vennen en stuifzand, moerassen, meren en rivieren, is de Veluwe in de provincie Gelderland een waar fiets- en wandelparadijs. Na de Waddenzee is deze regio het grootste natuurgebied van Nederland. Het 540 ha grote Nationaal Park De Hoge Veluwe is ontstaan in 1935 en wordt bevolkt door edelherten, reeën en moeflons, wilde zwijnen en veel kleine dieren, waaronder een aantal bedreigde soorten. Midden in het park ligt het beroemde Kröller-Müller Museum. Daar vindt u prachtige schilderijen van Matisse, van Gogh, Picasso, Mondriaan en Renoir. De bijhorende beeldentuin biedt een schitterende collectie sculpturen van onder meer Auguste Rodin, Henry Moore en Jean Dubuffet. Ideaal voor een rustig weekendje natuur tijdens het kleurrijkste seizoen van het jaar!

Reis bekijken+
Wonderful Wales - 8 dagen (gegarandeerde afreis)

De verborgen parel van het westen

Wales is het land van natuur en legenden, waar weidse groene heuvels, verborgen valleien en romantische stranden de geest verfrissen, waar historische kastelen uw verbeelding in vuur en vlam zetten en waar oude tovenaars draken en prinsen oproepen. De Welshman spreekt zijn eigen muzikale Keltische taal, en heeft zijn eigen opwindende cultuur, poëzie en zang, bekend als ‘eisteddfodau’. Het landschap is verrassend veelzijdig, met de machtige bergen van Snowdonia in het noorden, de rust van de meren in Midden-Wales en de weelderige valleien in het zuiden. Croeso y Cymru!


Reis bekijken+