Begeleide reizen in Europa Begeleide reizen in Europa
Weekendtrips Weekendtrips
Citytrips Citytrips
Gezinsvakanties Gezinsvakanties
Cultuurreizen Cultuurreizen
Natuurreizen Natuurreizen
Rondreizen Rondreizen
Eventreizen Eventreizen
Verblijfreizen Verblijfreizen
Actieve reizen Actieve reizen
Cruises Cruises
Zoek hier uw reis:

Onze Troeven

 

 

 

Onder het motto 'elke reis een unieke ervaring' staat Begonia Tours garant voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding waarbij u zorgeloos de mooiste plekjes binnen Europa ontdekt. U reist in groep met de autocar of het vliegtuig en wordt begeleid door een gespecialiseerde Nederlandstalige reisleider. Dankzij onze goede samenwerking met de luchtvaartmaatschappijen, hotels, verzekeringsmaatschappijen en andere leveranciers ontvangt u een kwalitatief hoogstaande reis tegen een onklopbare prijs. Als echte wereldreizigers hebben onze reisleiders zich gedurende vele jaren verdiept in de cultuur en gewoonten van de landen die u bezoekt. Hun grondige kennis van de reisprogramma’s laten niemand ongeboeid. In ons gevarieerd aanbod maakt iedereen met vakantiekriebels gemakkelijk zijn keuze. Zo wordt niemand vergeten.Onze aanbiedingen

Corfu - 8 dagen (gegarandeerde afreis)

Zon en cultuur op het groene eiland van Griekenland

 

Griekenland heeft meer dan 6000 eilanden. Het groene Corfu in de Ionische zee, is er een van, en wat voor een? Door zijn strategische ligging, werd Corfu door de eeuwen heen bezet door Venetianen, Fransen, Engelsen en Byzantijnen. Ze lieten allemaal duidelijke sporen na. Toch telt dit sfeervolle eiland een warme bevolking met een eigen karakter en een gezellige authenticiteit. In tegenstelling tot andere delen van Griekenland werd het nooit bezet door de Turken. Drie specifieke aspecten zijn het gevolg van deze Turkse 'afwezigheid': het enorme aantal cipressen, de afwezigheid van blauw en wit geschilderde huizen en de Britse sport cricket die hier volop wordt beoefend.

 

Reis bekijken+
Wenen - 5 dagen

Keizerlijke praal in de elegante muziekstad

 
Er zijn weinig steden met een klassiekere uitstraling dan de elegante stad Wenen. Toch is deze metropool aan de Donau opvallend hip en trendy. Een indrukwekkend samenspel van barokke pracht, bloeiende kunst, traditionele koffiehuizen, fraaie parken, musea, grote componisten en veel Habsburgse historie vindt u op elke straathoek. In Wenen dwaalt u door het decor van Sissi, bewondert u schilderijen van Gustav Klimt en gaat u winkelen in de Mariahilfer Straße. Een heerlijke stad om u een paar dagen in onder te dompelen!


Reis bekijken+
Rome - 5 dagen

Non basta una vita per vedere Roma

 
Gebouwd aan de Tiber, kan Rome terugblikken op een lange en bewogen geschiedenis. In het antieke Rome zijn het Forum Romanum, de keizerlijke fora, de tempels, de amfitheaters en de triomfbogen, getuigen van het keizerlijke verleden. Christelijk Rome fascineert met zijn kerken en basilieken. Het bruisende Rome speelt zich af rond de Spaanse trappen. Volgens de Italianen is één leven niet genoeg om de stad volledig te doorgronden. Rome is een verrassingspakket met souvenirs uit drieduizend jaar geschiedenis. Verweven met moderne architecturale monumenten weet dit pakket elke toerist te bekoren.


Reis bekijken+
De Adriatische Rivièra - 6 dagen (gegarandeerde afreis)

Een veelzijdig vakantieoord

 

De oostkust van Italië, bekend als de Adriatische kust, loopt door verschillende Italiaanse regio’s, waaronder de Venetiaanse Rivièra, Emilia Romagna en Marche, helemaal tot aan de hak in het zuidoosten van Italië. Al sinds de Romeinse tijd is de Adriatische kust een populaire vakantiebestemming, de stranden worden de hemel in geprezen door de bezoekers. Tijdens deze reis gaat onze aandacht naar Emilia Romagna dat kan bogen op een boeiende geschiedenis en rijke kunstschatten en Le Marche met zijn ellenlange zandstranden en authentieke stadjes in een landschap dat lijkt op dat van Toscane, maar iets grilliger, groener en ongerepter is. 


Reis bekijken+